23.noiembrie.2012
Bruschete cu ciuperci marinate si sunca de Parma
Ingrediente pentru 4 portii
75gr. sunca de Parma
400 gr. ciuperci champignon mici, maro
4 crengute rozmarin
5 linguri de ulei de masline
sare, piper
1-2 lingurite otet balsamic
4 mini baghete
1 catel usturoi
Mod de preparare:
Se feliaza sunca, dar nu foarte subtire.Ciupercile se spala si se taie in 4. Se scot acele de la 2 crengute de rozmarin ,se taie si se prajesc timp de 5 minute, alaturi de ciuperci in uleiul de masline bine incins.Se asezoneaza cu sare , piper dar si otet balsamic dupa gust, si se iau de pe aragaz.Se injumatatesc baghetele si se prajesc in toaster.Catelul de usturoi se curata si se marunteste.Partea taiata a painii se unge cu ciupercile si sosul acestora, se adauga usturoiul ,se pune deasupra sunca si se garniseste cu crengutele ramase de rozmarin.
Timp de preparare: 30min.
POfta buna!!




Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu